Μόνο σε εμάς μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες τιμές

Μας αρέσει αυτό που κάνουμε

Εμπνευσμένοι από εσάς, αντλώντας δύναμη και ενέργεια από την αγάπη μας για τη δουλειά μας, προσπαθούμε να καλύπτουμε τις απαιτήσεις σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Απώτερος σκοπός μας είναι να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι για κάθε μηχάνημα που φεύγει από εμάς για εσάς.

Ραγδαία ανάπτυξη

Οι κύριοι παράγοντες που συντέλεσαν στη ραγδαία ανάπτυξη της εταιρείας και της προσέδωσαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά είναι η πολυετής εμπειρία της, το εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της, ο πλέον εξελιγμένος τεχνολογικός εξοπλισμός της, οι αξιόπιστες συνεργασίες της και οι καινοτόμες λύσεις και προτάσεις της.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΨΥΛΛΑΣ

Γεωργικά μηχανήματα & ανταλλακτικά

Η οικογενειακή επιχείρηση ΨΥΛΛΑΣ ιδρύθηκε στο Κιάτο Κορινθίας το 1974, όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα, συνεχίζοντας με επιτυχία να δραστηριοποιείται στο χώρο των αγροτικών μηχανημάτων. Στο φυσικό μας κατάστημα εξυπηρετούμε κάθε ιδιώτη και επαγγελματία που αναζητά: τρακτέρ (φρέζες, καταστροφείς, ψεκαστικά, άροτρα, καλλιεργητές), γεννήτριες, σκαπτικά μηχανήματα, κινητήρες νερού, δομικά, αντλητικά, μηχανήματα και εργαλεία κήπου, βιομηχανικά είδη, αναλώσιμα και γνήσια ανταλλακτικά φροντίζοντας να εμπλουτίζουμε συνεχώς τα προϊόντα μας ώστε να καλύπτουμε πάντα όλες τις ανάγκες των πελατών μας.

Εδώ και 50 χρόνια, στηρίζουμε τον επαγγελματία αγρότη με επώνυμα και αξιόπιστα μηχανήματα. Η ποιότητα των προϊόντων και η μεγάλη ποικιλία σε συνάρτηση με τις συμφέρουσες τιμές, την άψογη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών, αλλά και το after sales service είναι πρωταρχικό μας μέλημα.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αποτελεί την συνέχεια της εξέλιξης της επιχείρησης και την δυνατότητα να καλύψει και να εξυπηρετήσει πανελλαδικά τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία ή ερασιτέχνη. Η άριστη και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση, το άρτια οργανωμένο service, οι ανταγωνιστικές τιμές και η αντιπροσώπευση των μεγαλύτερων εταιρειών προσφέρουν ένα one-stop shop που στόχο έχει την αναλυτική παρουσίαση και σύγκριση προϊόντων με ξεκάθαρα χαρακτηριστικά και την εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος για τον πελάτη. Με την πολυετή πείρα και το έμπειρο προσωπικό μας εξυπηρετούμε άμεσα τον πελάτη και οι παραγγελίες εκτελούνται το συντομότερο δυνατόν μέσω των πρακτορείων ή courier σε όλη την Ελλάδα.

Η επιχείρηση ΨΥΛΛΑΣ είναι δίπλα σας και μετά την πώληση, έτοιμη να σας προσφέρει τις υπηρεσίες της για τυχόν απορίες αλλά και αξιόπιστο after sales service.

Η  πείρα 50 ετών  στο φυσικό κατάστημά μας, εγγυάται την αγορά σας με απόλυτη ασφάλεια αγοράζοντας ηλεκτρονικά από το e-shop μας. Στόχος μας είναι η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας από την απλή περιήγηση στην ιστοσελίδα μας, την πετυχημένη αγορά και το after sales service. Επισκεφτείτε μας στο φυσικό μας κατάστημα στο Βέλο Κορινθίας και συζητήστε με εξειδικευμένο τεχνικό τις ανάγκες σας ή στην ηλεκτρονική μας ιστοσελίδα https://www.psillas.gr για να κάνετε άμεσα τις αγορές σας!