ΔΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πως μπορώ να γνωρίζω ότι τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα και κορυφαίας ποιότητας;

Το όνομα ΨΥΛΛΑΣ είναι εδώ και χρόνια άρρηκτα συνδεδεμένο με εξειδικευμένα και σύγχρονα γεωργικά μηχανήματα υψηλών πιστοποιήσεων. Τα προϊόντα μας πληρούν όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις εγγύησης καλής λειτουργίας και η ανοδική μας πορεία στο χώρο, όπως και οι πελάτες που μας εμπιστεύονται το αποδεικνύουν αυτό.

Υπάρχει εγγύηση στα προϊόντα;

Ασφαλώς! Σας προσφέρουμε όλες τις εγγυήσεις, που προβλέπονται από τους κανονισμούς, ενώ για κάθε πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσετε, το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει (24/7), προσφέροντάς σας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, για την ομαλή λειτουργία του μηνύματός σας.

Υπό ποιες προϋποθέσεις δεν με καλύπτει η εγγύηση;

Φροντίζουμε για την ασφάλεια των μηχανημάτων σας. Η εγγύηση που λαμβάνετε, σας καλύπτει σε περίπτωση βλάβης ή δυσλειτουργίας, η οποία όμως δεν προήλθε από λανθασμένο χειρισμό. Μπορούμε να αντικαταστήσουμε όλα τα εξαρτήματα του προϊόντος, εκτός από τα λάστιχα και τις μπαταρίες. Οι εγγυήσεις από τρίτους δεν αναγνωρίζονται και σε καμία περίπτωση δεν είναι σε θέση να αντικαταστήσουν τη δική μας.

Υπάρχει δυνατότητα τεχνικής υποστήριξης των μηχανημάτων μου;

Σαφώς! Στην εταιρεία αγροτικών μηχανημάτων ΨΥΛΛΑΣ, προσπαθούμε να σας προσφέρουμε καθημερινά γρήγορο και ποιοτικό service των προϊόντων σας, με χρήση κορυφαίας ποιότητας ανταλλακτικών.

Θα μπορούσα να απευθυνθώ σε εσάς για να επεκτείνω τα μηχανήματα μου με προσθήκες περιφερειακών εργαλείων;

Ναι! Στην εταιρεία ΨΥΛΛΑΣ φροντίζουμε να έχετε στη διάθεσή σας, τη μέγιστη αξιοποίηση δυνατοτήτων των μηχανημάτων μας. Γι’αυτό και μπορείτε να επεκτείνετε των προϊόντα μας, με προσθήκες κορυφαίων περιφερειακών εργαλείων.

ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Error: Contact form not found.